Καλώς ήλθατε στην ARAG

Τί λένε οι πελάτες μας

(Αθήνα 22.09.2014)
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για το σύνολο της διαχείρισης και της ανταπόκρισης που μου παρείχατε έως τώρα στην υπόθεση για την οποία σας ενόχλησα. Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να αποδοθεί στον αξιότιμο κύριο Α.(συνεργαζόμενος δικηγόρος), άνθρωπο με εξέχουσα επαγγελματική διάθεση και λαμπρό νομικό, εντύπωση που αποκομίζει κάποιος από την έναρξη της επαγγελματικής σχέσης μαζί του. Ειλικρινά σας δηλώνω απερίφραστα με μεγάλη μου έκπληξη τον εναγκαλισμό που "βρήκαν" οι απορίες μου και οι προβληματισμοί μου στο πρόσωπό του. Περιττό να σας διατυπώσω ότι η νομική καθοδήγηση που μου παρείχε επ'ουδενί δεν ταυτιζόταν ως σχέση ανάμεσα σε Πελάτη και Δικηγόρο, αλλά άγγιζε ένα επίπεδο σχέσης ανάμεσα σε συνοδοιπόρο του δικαίου και φίλο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!»
Απόστολος Τ.   Κάλυψη - Ν.Π. Οικογενείας

(Φλώρινα 20.07.2014)
Σχετικά με την αξιολόγηση του προσωπικού των Δημοσίων Υπηρεσιών.
«Ευχαριστούμε πολύ για το πνεύμα αλληλεγγύης και την ανταπόκρισή σας.»
Παναγιώτης Π.  Κάλυψη - Ν.Π. Δασολόγων-Δασοπόνων-Δασοφυλάκων

(Αθήνα 06.06.2014)
«Αρχικά να σας ευχαριστήσω για την ταχύτητα αλλά και ακρίβεια της συνεργασία μας. Απλά κερδίσατε έναν ακόμη πιστό πελάτη. Με συνεργάτες όπως εσείς (συνεργαζόμενος δικηγόρος) η ARAG θα υπερέχει. Ευχαριστώ θερμά.»
Γεώργιος Μ.  Συνταξιούχος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής

(Αθήνα 18.02.2014)
«Ευχαριστώ πολύ για την άμεση και τέλεια εξυπηρέτησή σας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!»
Σεραφείμ Μ.  Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών Υπαλλήλων

(Αθήνα 03.10.2013)
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άμεση εξυπηρέτηση σας και την άψογη συνεργασία. Να γνωρίζετε ότι ο Κύριος Α.(συνεργαζόμενος δικηγόρος) είναι ένας άψογος επαγγελματίας και πάνω απ όλα άνθρωπος. Απλά θέλω να γνωρίζετε ότι τα πράγματα έξω για εμάς είναι παρά πολύ δύσκολα..»
Αντώνης Κ. (Αστυνομικός) Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών Υπαλλήλων

(Αθήνα 29.10.2013)
«Ύστερα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και τις κατευθύνσεις που μου δώσατε τελικά το ζήτημα που είχε ανακύψει στην εργασία μου, θεωρείται προς το παρόν ότι έχει τελειώσει. Οι κατευθύνσεις που μου δώσατε ήταν στοχευμένες, έτσι ώστε να μην μπορούν να αντικρούσουν τα επιχειρήματα που τους έθετα. Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας και οι προτροπές σας ήταν πολύτιμες.»
Δημήτριος Γκ. (Στρατιωτικός) Κάλυψη - Ν.Π. Στρατιωτικών
περισσότερα

 
Είμαστε Κοντά Σας.
(+30) 210 7490 800Δευτ-Πεμ.8:30-15:30 Παρ.8:30-14:30
Συντομεύσεις