Καλώς ήλθατε στην ARAG

ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ARAG SE

Αναζητάτε εργασία ή μία ευκαιρία;

Η ARAG SE επαναλαμβάνει το επιτυχημένο πρόγραμμα στήριξης ανέργων επιστημόνων της Νότιας Ευρώπης.

Το board της εταιρίας χαράζει στρατηγική υποστήριξη των νέων επιστημόνων που λόγω κρίσης δυσκολεύονται στην ανεύρεση εργασίας στην Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία.
Σύμφωνα με την συνημμένη αγγελία οι ενδιαφερόμενοι για 24 μήνες εκπαίδευση στην Γερμανία με έναρξη 01.07.2015 θα πρέπει να στείλουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική γερμανική διεύθυνση που αναφέρεται στην αγγελία. Download

Τί λένε οι πελάτες μας

(Εύβοια 04.11.2014)
«Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και για το ενδιαφέρον που δείξατε και για το πολύ καλό υπόμνημα.»
Ελευθέριος Χ.  Κάλυψη Ν.Π. Αστυνομικών

(Αθήνα 29.10.2014)
«Θέλω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Ασφαλιστική ARAG και τούς ανθρώπους της , που εργάζονται με ακατάπαυστο ρυθμό προκειμένου να ακούσουν και να βοηθήσουν να επιλυθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα μας προκύψουν. Αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους θα τους ονομάσω φίλους. Τους λέω φίλους γιατί , ο φίλος πάντοτε είναι δίπλα σου στην ανάγκη σου να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει όταν τον χρειαστείς. Έτσι λοιπόν στα τουλάχιστον δέκα χρόνια που είσαστε δίπλα μου , με στηρίξατε και με βοηθήσατε όταν σας χρειάστηκα.
Ευχαριστώ λοιπόν στο τμήμα ζημιών που ακούραστα όσες φορές, (που δεν είναι και λίγες ) έστω και για μια μικρή νομική συμβουλή που ζήτησα πάντοτε με καθοδήγησαν και μου φερθήκαν σαν να ήμουν δικός τους άνθρωπος και όχι ένας ξένος. Αυτό συνέβαινε και στις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες και στις επισκέψεις μου στα γραφεία της εταιρείας.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο που μου σύστησε η εταιρεία, τον Κύριο Παναγιώτη Κ. (συνεργάτης δικηγόρος) και που έχει αναλάβει τις υποθέσεις μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ για τις πόσες ώρες έχουμε περάσει στο γραφείο του προκειμένου να μας στηρίξει με τον επαγγελματισμό του και την γνώση του, και να φέρει σε ευμενές πέρας τις υποθέσεις μας και για το ταλέντο που έχει να σκέφτεται δέκα κινήσεις μπροστά σαν να παίζει σκάκι.
Κλείνοντας θα πω ότι όταν η Εταιρεία ARAG έχει τέτοιους συνεργάτες που την τιμούν. Θα είναι πάντοτε στην καρδιά μας. »
Στέφανος Ζ.  Κάλυψη Ν.Π. Οικογένειας & Οχήματος – Διαχείριση Πολυκατοικιών

(Αθήνα 22.09.2014)
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για το σύνολο της διαχείρισης και της ανταπόκρισης που μου παρείχατε έως τώρα στην υπόθεση για την οποία σας ενόχλησα. Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να αποδοθεί στον αξιότιμο κύριο Α.(συνεργαζόμενος δικηγόρος), άνθρωπο με εξέχουσα επαγγελματική διάθεση και λαμπρό νομικό, εντύπωση που αποκομίζει κάποιος από την έναρξη της επαγγελματικής σχέσης μαζί του. Ειλικρινά σας δηλώνω απερίφραστα με μεγάλη μου έκπληξη τον εναγκαλισμό που "βρήκαν" οι απορίες μου και οι προβληματισμοί μου στο πρόσωπό του. Περιττό να σας διατυπώσω ότι η νομική καθοδήγηση που μου παρείχε επ'ουδενί δεν ταυτιζόταν ως σχέση ανάμεσα σε Πελάτη και Δικηγόρο, αλλά άγγιζε ένα επίπεδο σχέσης ανάμεσα σε συνοδοιπόρο του δικαίου και φίλο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!»
Απόστολος Τ.   Κάλυψη - Ν.Π. Οικογενείας

(Φλώρινα 20.07.2014)
Σχετικά με την αξιολόγηση του προσωπικού των Δημοσίων Υπηρεσιών.
«Ευχαριστούμε πολύ για το πνεύμα αλληλεγγύης και την ανταπόκρισή σας.»
Παναγιώτης Π.  Κάλυψη - Ν.Π. Δασολόγων-Δασοπόνων-Δασοφυλάκων

(Αθήνα 06.06.2014)
«Αρχικά να σας ευχαριστήσω για την ταχύτητα αλλά και ακρίβεια της συνεργασία μας. Απλά κερδίσατε έναν ακόμη πιστό πελάτη. Με συνεργάτες όπως εσείς (συνεργαζόμενος δικηγόρος) η ARAG θα υπερέχει. Ευχαριστώ θερμά.»
Γεώργιος Μ.  Συνταξιούχος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής

(Αθήνα 18.02.2014)
«Ευχαριστώ πολύ για την άμεση και τέλεια εξυπηρέτησή σας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!»
Σεραφείμ Μ.  Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών Υπαλλήλων

(Αθήνα 03.10.2013)
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άμεση εξυπηρέτηση σας και την άψογη συνεργασία. Να γνωρίζετε ότι ο Κύριος Α.(συνεργαζόμενος δικηγόρος) είναι ένας άψογος επαγγελματίας και πάνω απ όλα άνθρωπος. Απλά θέλω να γνωρίζετε ότι τα πράγματα έξω για εμάς είναι παρά πολύ δύσκολα..»
Αντώνης Κ. (Αστυνομικός) Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών Υπαλλήλων

(Αθήνα 29.10.2013)
«Ύστερα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και τις κατευθύνσεις που μου δώσατε τελικά το ζήτημα που είχε ανακύψει στην εργασία μου, θεωρείται προς το παρόν ότι έχει τελειώσει. Οι κατευθύνσεις που μου δώσατε ήταν στοχευμένες, έτσι ώστε να μην μπορούν να αντικρούσουν τα επιχειρήματα που τους έθετα. Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας και οι προτροπές σας ήταν πολύτιμες.»
Δημήτριος Γκ. (Στρατιωτικός) Κάλυψη - Ν.Π. Στρατιωτικών
περισσότερα

 
Είμαστε Κοντά Σας
(+30) 210 7490 800Δευτ-Πεμ.8:30-15:30 Παρ.8:30-14:30
Συντομεύσεις