ARAG ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Νομική Προστασία


Η ARAG ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ

  • τις δικηγορικές αμοιβές
  • τα δικαστικά έξοδα
  • τις αποζημιώσεις των δικαστικών επιμελητών
  • τις αποζημιώσεις κλητευθέντων μαρτύρων και διοριζομένων από το δικαστήριο πραγματογνωμόνων
  • την επιδικασθείσα στον αντίδικο δικαστική δαπάνη

ARAG YOUTUBE

*** H ARAG απορροφά την αύξηση φόρου στα ασφάλιστρα ***

Αγαπητοί Συνεργάτες/Ασφαλισμένοι,

Σας είναι γνωστή η αύξηση του φόρου ασφαλίστρων που συντελέστηκε με την παρ. 3 του άρθρου 1 του Ν. 4334/15 με ημερομηνία εφαρμογής την 16.7.2015, δηλ. την ημέρα που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ και για την οποία εκδόθηκε η ακολουθούσα ΠΟΛ 1158/17.7.15.

Η αιφνίδια αυτή νομοθετική αλλαγή μας αναγκάζει, όπως και όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες, να προβούμε στις αναγκαίες προσαρμογές, ώστε να είμεθα σύννομοι.

Εμείς στην ARAG λαμβάνοντας σοβαρά υπ’όψιν τις επικρατούσες συνθήκες της αγοράς και τις οικονομικές δυσκολίες του μέσου καταναλωτή αποφασίσαμε να απορροφήσουμε την επιβάρυνση από την αύξηση του φόρου, απαλλάσσοντας τους πελάτες μας σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης Νομικής Προστασίας ARAG επί των οποίων εφαρμόζεται το κανονικό μας τιμολόγιο.

Μοναδική απόκλιση αποτελεί η Ν.Π. ΕΝΟΧΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ στα προγράμματα της οποίας θα υπάρξει άλλος τρόπος διαμόρφωσης του ασφαλίστρου με ανάλογη κατηγοριοποίηση ως προς την επιβάρυνση του φόρου.

*** ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ***

Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό!

Η ARAG HELLAS, αποφάσισε να θέσει στην διάθεση θυμάτων, υποψηφίων θυμάτων, των οικογενειών τους, αλλά και όλων όσων είναι μάρτυρες γεγονότων σχολικού εκφοβισμού που αφορούν τρίτους, μέσω του δικτύου των συνεργαζομένων δικηγόρων της, τις νομικές συμβουλευτικές της υπηρεσίες, χωρίς καμία δική τους επιβάρυνση, προκειμένου να υπάρξει μια υποστηρικτική βάση για την καταπολέμηση του φαινομένου.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση. Download

Τί λένε οι πελάτες μας

(Αθήνα 22.12.2015)
«Επειδή ως υπεύθυνος πολίτης δεν αποφεύγω να καταδικάσω τα κακώς κείμενα που εμπίπτουν σε γνώση μου, αισθάνομαι την ανάγκη, σε κάθε περίπτωση, να επισημάνω και την ικανοποίησή μου, ακόμα και για οφειλόμενες υπηρεσίες, εν προκειμένω για την συμβολή της εταιρείας σας στην διεκπεραίωση της υπόθεσής μου.
Επιθυμώ επίσης να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου και τις ευχαριστίες μου, από την όλη συνεργασία , την παρουσία και την συμβολή της συνεργάτου σας, Δικηγόρου κας Ανθής Γ., (ανεξαρτήτως και πέραν του οφειλομένου καθήκοντος), καθ υπέρβαση των τύπων.»
Κωνσταντίνος Κ.  Κάλυψη - Ν.Π. Οχήματος και Οδηγού

(Αθήνα 10.11.2015)
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την συνεργασία μου με τον δικηγόρο κ Νίκο Α. (Συνεργαζόμενος δικηγόρος). Όπως όλες τις ως τώρα φορές που έχω ζητήσει την νομική βοήθεια του, δια μέσου της εταιρίας σας, έτσι κ αύτη την φορά ήταν ένας υποδειγματικός επαγγελματίας. Μετά από πολύωρες συναντήσεις, και διεξοδική μελέτη της υπόθεσης μου Συνέταξε ένα κατά την άποψη μου υπόμνημα που κάνει τους επαγγελματίες να ξεχωρίζουν από τους ερασιτέχνες. μπράβο του!»
Δημήτρης Β.  Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών

(Αθήνα 15.05.2015)
«Το ΔΣ του σωματείου μας θέλει να σας ευχαριστήσει και να σας συγχαρεί για την άψογη συνεργασία και τις θετικές εκβάσεις σε υποθέσεις που ανέλαβε το Δικηγορικό Γραφείο του κ. Κωνσταντίνου Κ. (Συνεργαζόμενος δικηγόρος). Ευχαριστούμε για υπομνήματα που μας έχει συντάξει κατά καιρούς και τις αμέριστες συμβουλές. Με εκτίμηση το ΔΣ.»
Δ.Σ.  Κάλυψη - Ν.Π. Διοικητικών Συμβουλίων

(Αθήνα 12.03.2015)
«Δια της παρούσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την ARAG για τις υπηρεσίες σας όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με την μειωμένη άδεια ανατροφής που μου χορηγούσε παράνομα το γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου στο οποίο εργάζομαι. Παρακαλώ όπως μεταφέρετε τις θερμές μου ευχαριστίες στην κα Άννα Τ. (Συνεργαζόμενη δικηγόρος), της οποίας οι νομικές συμβουλές ήταν πολύτιμες. Η κα Άννα Τ. ήταν άριστη γνώστης του αντικειμένου, προσιτή, φιλική και ευγενική σε όλες μας τις συνομιλίες. Τέλος, το κείμενο που η ίδια συνέταξε με κόπο, οδήγησε στη δικαίωση μου. Σας ευχαριστώ θερμά!»
Παντελής Σ.  Κάλυψη - Ν.Π. Νοσηλευτών

(Αθήνα 24.02.2015)
«Θα ήθελα εξ αρχής να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση σας στο πρόβλημα μου και την ταχύτατη κινητοποίηση των ενεργειών σας προς επίλυση του. Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να συνεργαστούμε εκ νέου στο μέλλον.Σας ευχαριστώ θερμά.»
Θεμιστοκλής Π.  Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών

(Εύβοια 04.11.2014)
«Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και για το ενδιαφέρον που δείξατε και για το πολύ καλό υπόμνημα.»
Ελευθέριος Χ.  Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών

(Αθήνα 29.10.2014)
«Θέλω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Ασφαλιστική ARAG και τούς ανθρώπους της , που εργάζονται με ακατάπαυστο ρυθμό προκειμένου να ακούσουν και να βοηθήσουν να επιλυθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα μας προκύψουν. Αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους θα τους ονομάσω φίλους. Τους λέω φίλους γιατί , ο φίλος πάντοτε είναι δίπλα σου στην ανάγκη σου να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει όταν τον χρειαστείς. Έτσι λοιπόν στα τουλάχιστον δέκα χρόνια που είσαστε δίπλα μου , με στηρίξατε και με βοηθήσατε όταν σας χρειάστηκα.
Ευχαριστώ λοιπόν στο τμήμα ζημιών που ακούραστα όσες φορές, (που δεν είναι και λίγες ) έστω και για μια μικρή νομική συμβουλή που ζήτησα πάντοτε με καθοδήγησαν και μου φερθήκαν σαν να ήμουν δικός τους άνθρωπος και όχι ένας ξένος. Αυτό συνέβαινε και στις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες και στις επισκέψεις μου στα γραφεία της εταιρείας.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο που μου σύστησε η εταιρεία, τον Κύριο Παναγιώτη Κ. (συνεργάτης δικηγόρος) και που έχει αναλάβει τις υποθέσεις μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ για τις πόσες ώρες έχουμε περάσει στο γραφείο του προκειμένου να μας στηρίξει με τον επαγγελματισμό του και την γνώση του, και να φέρει σε ευμενές πέρας τις υποθέσεις μας και για το ταλέντο που έχει να σκέφτεται δέκα κινήσεις μπροστά σαν να παίζει σκάκι.
Κλείνοντας θα πω ότι όταν η Εταιρεία ARAG έχει τέτοιους συνεργάτες που την τιμούν. Θα είναι πάντοτε στην καρδιά μας. »
Στέφανος Ζ.  Κάλυψη - Ν.Π. Οικογένειας & Οχήματος – Διαχείριση Πολυκατοικιών

(Αθήνα 22.09.2014)
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για το σύνολο της διαχείρισης και της ανταπόκρισης που μου παρείχατε έως τώρα στην υπόθεση για την οποία σας ενόχλησα. Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να αποδοθεί στον αξιότιμο κύριο Α.(συνεργαζόμενος δικηγόρος), άνθρωπο με εξέχουσα επαγγελματική διάθεση και λαμπρό νομικό, εντύπωση που αποκομίζει κάποιος από την έναρξη της επαγγελματικής σχέσης μαζί του. Ειλικρινά σας δηλώνω απερίφραστα με μεγάλη μου έκπληξη τον εναγκαλισμό που "βρήκαν" οι απορίες μου και οι προβληματισμοί μου στο πρόσωπό του. Περιττό να σας διατυπώσω ότι η νομική καθοδήγηση που μου παρείχε επ'ουδενί δεν ταυτιζόταν ως σχέση ανάμεσα σε Πελάτη και Δικηγόρο, αλλά άγγιζε ένα επίπεδο σχέσης ανάμεσα σε συνοδοιπόρο του δικαίου και φίλο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!»
Απόστολος Τ.   Κάλυψη - Ν.Π. Οικογενείας

(Φλώρινα 20.07.2014)
Σχετικά με την αξιολόγηση του προσωπικού των Δημοσίων Υπηρεσιών.
«Ευχαριστούμε πολύ για το πνεύμα αλληλεγγύης και την ανταπόκρισή σας.»
Παναγιώτης Π.  Κάλυψη - Ν.Π. Δασολόγων-Δασοπόνων-Δασοφυλάκων

(Αθήνα 06.06.2014)
«Αρχικά να σας ευχαριστήσω για την ταχύτητα αλλά και ακρίβεια της συνεργασία μας. Απλά κερδίσατε έναν ακόμη πιστό πελάτη. Με συνεργάτες όπως εσείς (συνεργαζόμενος δικηγόρος) η ARAG θα υπερέχει. Ευχαριστώ θερμά.»
Γεώργιος Μ.  Συνταξιούχος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής

(Αθήνα 18.02.2014)
«Ευχαριστώ πολύ για την άμεση και τέλεια εξυπηρέτησή σας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!»
Σεραφείμ Μ.  Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών Υπαλλήλων

(Αθήνα 03.10.2013)
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άμεση εξυπηρέτηση σας και την άψογη συνεργασία. Να γνωρίζετε ότι ο Κύριος Α.(συνεργαζόμενος δικηγόρος) είναι ένας άψογος επαγγελματίας και πάνω απ όλα άνθρωπος. Απλά θέλω να γνωρίζετε ότι τα πράγματα έξω για εμάς είναι παρά πολύ δύσκολα..»
Αντώνης Κ. (Αστυνομικός) Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών Υπαλλήλων

(Αθήνα 29.10.2013)
«Ύστερα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και τις κατευθύνσεις που μου δώσατε τελικά το ζήτημα που είχε ανακύψει στην εργασία μου, θεωρείται προς το παρόν ότι έχει τελειώσει. Οι κατευθύνσεις που μου δώσατε ήταν στοχευμένες, έτσι ώστε να μην μπορούν να αντικρούσουν τα επιχειρήματα που τους έθετα. Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας και οι προτροπές σας ήταν πολύτιμες.»
Δημήτριος Γκ. (Στρατιωτικός) Κάλυψη - Ν.Π. Στρατιωτικών
περισσότερα

 
Συντομεύσεις