ARAG ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Νομική Προστασία


Η ARAG ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ

  • τις δικηγορικές αμοιβές
  • τα δικαστικά έξοδα
  • τις αποζημιώσεις των δικαστικών επιμελητών
  • τις αποζημιώσεις κλητευθέντων μαρτύρων και διοριζομένων από το δικαστήριο πραγματογνωμόνων
  • την επιδικασθείσα στον αντίδικο δικαστική δαπάνη

ARAG YOUTUBE

Dr. Paul-Otto Faßbender - Πρόεδρος του Ομίλου ARAG

ARAG

Σύντομος απολογισμός για το 2016 και χαιρετισμός για το 2017.

Το 2016 ήταν μια περιπετειώδης χρονιά για όλους μας στον Όμιλο ARAG.

Πήραμε μια σειρά από εκτεταμένες και σε ορισμένες περιπτώσεις πολύ δύσκολες αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη μελλοντική ανάπτυξη του Ομίλου. Οι αριθμοί του 2016 επιβεβαιώνουν ότι αυτές οι αποφάσεις συνοδεύονται από πολύ δυνατά αποτελέσματα. Ο όμιλος ARAG ξεκάθαρα μεγαλώνει και προσελκύει αποτελεσματικά νέους πελάτες και αναφέρει αυξημένα κέρδη, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Γνωρίζουμε τι κάνουμε και έχουμε τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής μας. Αυτά είναι καλά νέα ειδικά για τους πάνω από 6,6 εκατομμύρια πελάτες στη Γερμανία και στο εξωτερικό. Είμαι σίγουρος ότι οι εργαζόμενοι της ARAG Ζωής θα παρηγορηθούν λίγο από αυτή την ανάπτυξη. Οι εργαζόμενοι της ARAG Ζωής έχουν εργαστεί πολύ σκληρά και απέδειξαν συνεχή ισχυρή δέσμευση στο παρελθόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τη συνεισφορά τους.

Είναι σαφές ότι το μέλλον του Ομίλου θα εξαρτηθεί από την ικανότητά μας να συνεχίσουμε την οικοδόμηση του κλάδου Ασφάλισης Περιουσίας και Ασφάλισης Υγείας στη Γερμανία και τη σταδιακή διεθνοποίηση της Νομικής Προστασίας. Εκεί βρίσκεται και το μεγαλύτερο συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Για αυτό εξάλλου αποφασίσαμε να αποσυνδέσουμε την ARAG Ζωής από τον Όμιλο. Αυτό περιλαμβάνει μια περίπλοκη διαδικασία η οποία προχωράει βάσει προγράμματος.

Το κέρδος μας για το 2017 έχει καθοριστεί. Είμαστε στο μέσον μιας θεμελιώδους διεργασίας μετασχηματισμού και θα πρέπει όλοι να εργαστούμε πολύ σκληρά για την υλοποίηση της. Η επιτυχία είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί από το να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα και για αυτό χρειαζόμαστε όλη την ενέργειά μας

Ελπίζω, λοιπόν, να κάνετε χρήση των διακοπών ώστε να ξαναγεμίσετε τις δεξαμενές σας με ενέργεια για το νέο έτος.

Σας ευχαριστώ όλους για την ισχυρή και ακούραστη δέσμευσή σας και την απαραίτητη σκληρή δουλειά.

Εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειες και τους φίλους σας Καλά Χριστούγεννα και μια καλή αρχή για το νέο έτος 2017

Νομική Προστασία ΣμηΕΑ (DRONES) και του ΧΕΙΡΙΣΤΗ αυτών

ARAG DRONES

Η ARAG πρωτοπόρος και ανταποκρινόμενη στις τεχνολογικές εξελίξεις, στις ανάγκες της αγοράς και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την τελευταία νομοθεσία για τα drones δημιούργησε εξειδικευμένο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας για τους ιδιοκτήτες, χειριστές και εκμεταλλευόμενους ΣμηΕΑ ( drones )

  • Τα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (drones) είναι μια σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη με εφαρμογές αλλά και κινδύνους που διατρέχουν όσοι τα χρησιμοποιούν για επαγγελματικούς ή ερασιτεχνικούς λόγους
  • Τα drones είναι ένα χρήσιμο επαγγελματικό ή ψυχαγωγικό εργαλείο που μπορεί να προκαλέσει σε τρίτους υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες ή ακόμη και θάνατο και εγκυμονεί κινδύνους για τους ιδιοκτήτες / χειριστές / εκμεταλλευόμενους για παραπομπή στα ποινικά, διοικητικά δικαστήρια καθώς επίσης για κλήσεις σε απολογίες – έγγραφες εξηγήσεις και πρόστιμα από Υ.Π.Α.
  • Η ασφαλιστική κάλυψη Νομικής Προστασίας και λοιπών ασφαλιστικών κινδύνων από την χρήση ΣμηΕΑ (drones) είναι απαραίτητη

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ARAG - Τηλ. 210-7490800 ή email sales@arag.gr.

Τί λένε οι πελάτες μας

(Αθήνα 8.11.2016)
«Επιθυμώ να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που στελεχώνουν και με την εργασία τους δίνουν το κύρος στην ασφαλιστική εταιρεία Arag. Πραγματικά εργαζόμενοι που δίνουν την ψυχή τους να εξυπηρετήσουν τον κάθε ασφαλισμένο τους.
Συγκεκριμένα στις 7.11.2016 επικοινώνησα με την ARAG για συμβουλή για την αγορά ενός smartphone μια μεγάλης εταιρείας που ενώ ήμουν σε εγγύηση αρνήθηκαν στο σέρβις την αντικατάσταση της συσκευής αλλά μόνο για επισκευή συμφώνησαν.
Σε λιγότερο από 2 ώρες η ARAG έδωσε εντολή, ετοιμάστηκε φάκελος και επικοινώνησε με την εξωτερική συνεργάτιδα δικηγόρο κα Ανθή Κ. να αναλάβει την υπόθεση . Η κυρία Ανθή Κ. αμέσως και με email και τηλεφωνικώς επικοινώνησε πάραυτα μαζί μου και παρόλο που δεν κατόρθωσε να με βρει εκείνη την μέρα την επόμενη μέρα με πήρε ξανά τηλέφωνο όπου μιλήσαμε για την υπόθεση και για τι πρέπει να κάνουμε για να πάμε νομικά ώστε να βρω το δίκιο μου σαν καταναλωτής.
Ευχαριστώ και πάλι την ARAG που κάνει τα πάντα για να είμαστε εμείς ικανοποιημένοι. »
Στέφανος Ζ.  Κάλυψη - Ν.Π. Οικογένειας

(Αθήνα 21.02.2016)
«Είμαι ασφαλισμένος στην εταιρία σας στο ειδικό πακέτο για νομική κάλυψη σε πυροσβέστες. Πρόσφατα χρειάστηκα την συνδρομή σας, και ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι θα υπάρχει τόσο άμεση ανταπόκριση από μία ασφαλιστική εταιρία.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση και για την σωστή διαχείριση της υπόθεσής μου, την άμεση εξυπηρέτηση, και την άψογη συνεργασία μας.
Να είστε σίγουροι ότι θα λέω τα καλύτερα για εσάς όπου χρειαστεί!
Σας ευχαριστώ, συνεχίστε έτσι! »
Παναγιώτης Σ.  Κάλυψη - Ν.Π. Πυροσβεστών

(Αθήνα 22.12.2015)
«Επειδή ως υπεύθυνος πολίτης δεν αποφεύγω να καταδικάσω τα κακώς κείμενα που εμπίπτουν σε γνώση μου, αισθάνομαι την ανάγκη, σε κάθε περίπτωση, να επισημάνω και την ικανοποίησή μου, ακόμα και για οφειλόμενες υπηρεσίες, εν προκειμένω για την συμβολή της εταιρείας σας στην διεκπεραίωση της υπόθεσής μου.
Επιθυμώ επίσης να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου και τις ευχαριστίες μου, από την όλη συνεργασία , την παρουσία και την συμβολή της συνεργάτου σας, Δικηγόρου κας Ανθής Γ., (ανεξαρτήτως και πέραν του οφειλομένου καθήκοντος), καθ υπέρβαση των τύπων.»
Κωνσταντίνος Κ.  Κάλυψη - Ν.Π. Οχήματος και Οδηγού

(Αθήνα 10.11.2015)
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την συνεργασία μου με τον δικηγόρο κ Νίκο Α. (Συνεργαζόμενος δικηγόρος). Όπως όλες τις ως τώρα φορές που έχω ζητήσει την νομική βοήθεια του, δια μέσου της εταιρίας σας, έτσι κ αύτη την φορά ήταν ένας υποδειγματικός επαγγελματίας. Μετά από πολύωρες συναντήσεις, και διεξοδική μελέτη της υπόθεσης μου Συνέταξε ένα κατά την άποψη μου υπόμνημα που κάνει τους επαγγελματίες να ξεχωρίζουν από τους ερασιτέχνες. μπράβο του!»
Δημήτρης Β.  Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών

(Αθήνα 15.05.2015)
«Το ΔΣ του σωματείου μας θέλει να σας ευχαριστήσει και να σας συγχαρεί για την άψογη συνεργασία και τις θετικές εκβάσεις σε υποθέσεις που ανέλαβε το Δικηγορικό Γραφείο του κ. Κωνσταντίνου Κ. (Συνεργαζόμενος δικηγόρος). Ευχαριστούμε για υπομνήματα που μας έχει συντάξει κατά καιρούς και τις αμέριστες συμβουλές. Με εκτίμηση το ΔΣ.»
Δ.Σ.  Κάλυψη - Ν.Π. Διοικητικών Συμβουλίων

(Αθήνα 12.03.2015)
«Δια της παρούσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την ARAG για τις υπηρεσίες σας όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με την μειωμένη άδεια ανατροφής που μου χορηγούσε παράνομα το γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου στο οποίο εργάζομαι. Παρακαλώ όπως μεταφέρετε τις θερμές μου ευχαριστίες στην κα Άννα Τ. (Συνεργαζόμενη δικηγόρος), της οποίας οι νομικές συμβουλές ήταν πολύτιμες. Η κα Άννα Τ. ήταν άριστη γνώστης του αντικειμένου, προσιτή, φιλική και ευγενική σε όλες μας τις συνομιλίες. Τέλος, το κείμενο που η ίδια συνέταξε με κόπο, οδήγησε στη δικαίωση μου. Σας ευχαριστώ θερμά!»
Παντελής Σ.  Κάλυψη - Ν.Π. Νοσηλευτών

(Αθήνα 24.02.2015)
«Θα ήθελα εξ αρχής να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση σας στο πρόβλημα μου και την ταχύτατη κινητοποίηση των ενεργειών σας προς επίλυση του. Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να συνεργαστούμε εκ νέου στο μέλλον.Σας ευχαριστώ θερμά.»
Θεμιστοκλής Π.  Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών

(Εύβοια 04.11.2014)
«Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και για το ενδιαφέρον που δείξατε και για το πολύ καλό υπόμνημα.»
Ελευθέριος Χ.  Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών

(Αθήνα 29.10.2014)
«Θέλω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Ασφαλιστική ARAG και τούς ανθρώπους της , που εργάζονται με ακατάπαυστο ρυθμό προκειμένου να ακούσουν και να βοηθήσουν να επιλυθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα μας προκύψουν. Αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους θα τους ονομάσω φίλους. Τους λέω φίλους γιατί , ο φίλος πάντοτε είναι δίπλα σου στην ανάγκη σου να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει όταν τον χρειαστείς. Έτσι λοιπόν στα τουλάχιστον δέκα χρόνια που είσαστε δίπλα μου , με στηρίξατε και με βοηθήσατε όταν σας χρειάστηκα.
Ευχαριστώ λοιπόν στο τμήμα ζημιών που ακούραστα όσες φορές, (που δεν είναι και λίγες ) έστω και για μια μικρή νομική συμβουλή που ζήτησα πάντοτε με καθοδήγησαν και μου φερθήκαν σαν να ήμουν δικός τους άνθρωπος και όχι ένας ξένος. Αυτό συνέβαινε και στις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες και στις επισκέψεις μου στα γραφεία της εταιρείας.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο που μου σύστησε η εταιρεία, τον Κύριο Παναγιώτη Κ. (συνεργάτης δικηγόρος) και που έχει αναλάβει τις υποθέσεις μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ για τις πόσες ώρες έχουμε περάσει στο γραφείο του προκειμένου να μας στηρίξει με τον επαγγελματισμό του και την γνώση του, και να φέρει σε ευμενές πέρας τις υποθέσεις μας και για το ταλέντο που έχει να σκέφτεται δέκα κινήσεις μπροστά σαν να παίζει σκάκι.
Κλείνοντας θα πω ότι όταν η Εταιρεία ARAG έχει τέτοιους συνεργάτες που την τιμούν. Θα είναι πάντοτε στην καρδιά μας. »
Στέφανος Ζ.  Κάλυψη - Ν.Π. Οικογένειας & Οχήματος – Διαχείριση Πολυκατοικιών

(Αθήνα 22.09.2014)
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για το σύνολο της διαχείρισης και της ανταπόκρισης που μου παρείχατε έως τώρα στην υπόθεση για την οποία σας ενόχλησα. Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να αποδοθεί στον αξιότιμο κύριο Α.(συνεργαζόμενος δικηγόρος), άνθρωπο με εξέχουσα επαγγελματική διάθεση και λαμπρό νομικό, εντύπωση που αποκομίζει κάποιος από την έναρξη της επαγγελματικής σχέσης μαζί του. Ειλικρινά σας δηλώνω απερίφραστα με μεγάλη μου έκπληξη τον εναγκαλισμό που "βρήκαν" οι απορίες μου και οι προβληματισμοί μου στο πρόσωπό του. Περιττό να σας διατυπώσω ότι η νομική καθοδήγηση που μου παρείχε επ'ουδενί δεν ταυτιζόταν ως σχέση ανάμεσα σε Πελάτη και Δικηγόρο, αλλά άγγιζε ένα επίπεδο σχέσης ανάμεσα σε συνοδοιπόρο του δικαίου και φίλο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!»
Απόστολος Τ.   Κάλυψη - Ν.Π. Οικογενείας

(Φλώρινα 20.07.2014)
Σχετικά με την αξιολόγηση του προσωπικού των Δημοσίων Υπηρεσιών.
«Ευχαριστούμε πολύ για το πνεύμα αλληλεγγύης και την ανταπόκρισή σας.»
Παναγιώτης Π.  Κάλυψη - Ν.Π. Δασολόγων-Δασοπόνων-Δασοφυλάκων

(Αθήνα 06.06.2014)
«Αρχικά να σας ευχαριστήσω για την ταχύτητα αλλά και ακρίβεια της συνεργασία μας. Απλά κερδίσατε έναν ακόμη πιστό πελάτη. Με συνεργάτες όπως εσείς (συνεργαζόμενος δικηγόρος) η ARAG θα υπερέχει. Ευχαριστώ θερμά.»
Γεώργιος Μ.  Συνταξιούχος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής

(Αθήνα 18.02.2014)
«Ευχαριστώ πολύ για την άμεση και τέλεια εξυπηρέτησή σας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!»
Σεραφείμ Μ.  Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών Υπαλλήλων

(Αθήνα 03.10.2013)
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άμεση εξυπηρέτηση σας και την άψογη συνεργασία. Να γνωρίζετε ότι ο Κύριος Α.(συνεργαζόμενος δικηγόρος) είναι ένας άψογος επαγγελματίας και πάνω απ όλα άνθρωπος. Απλά θέλω να γνωρίζετε ότι τα πράγματα έξω για εμάς είναι παρά πολύ δύσκολα..»
Αντώνης Κ. (Αστυνομικός) Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών Υπαλλήλων

(Αθήνα 29.10.2013)
«Ύστερα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και τις κατευθύνσεις που μου δώσατε τελικά το ζήτημα που είχε ανακύψει στην εργασία μου, θεωρείται προς το παρόν ότι έχει τελειώσει. Οι κατευθύνσεις που μου δώσατε ήταν στοχευμένες, έτσι ώστε να μην μπορούν να αντικρούσουν τα επιχειρήματα που τους έθετα. Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας και οι προτροπές σας ήταν πολύτιμες.»
Δημήτριος Γκ. (Στρατιωτικός) Κάλυψη - Ν.Π. Στρατιωτικών
περισσότερα

 
Συντομεύσεις