Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανίζεται σωστά, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.
ARAG WEB

Συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία INTERLIFE

Τον Μάρτιο επισφραγίστηκε η συνεργασία της ARAG με την ασφαλιστική εταιρία Interlife στον τομέα Αντασφάλισης και Διαχείρισης ζημιών του κλάδου Νομικής Προστασίας.

ARAG SE
περισσότερα
ARAG SE

Νέο Πρόγραμμα - ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ

Στην προσπάθειά μας να διευρύνουμε τα προγράμματα ασφάλισης και να προσφέρουμε λύσεις στις ανάγκες όλων, δημιουργήσαμε το νέο πρόγραμμα ασφάλισης «Νομική Προστασία Αγροτών». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες αγρότες...

περισσότερα

Όταν οι συνεχείς αλλαγές στη νομοθεσία προκαλούν σύγχυση στους πολίτες

Ακολουθούν ενδεικτικά ερωτήματα ασφαλισμένων μας στο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Δημοσίων Υπαλλήλων, τα οποία ετέθησαν προσφάτως από ασφαλισμένους της ARAG και απαντήθηκαν από τους αρμόδιους δικηγόρους της.

ARAG SE
περισσότερα
ARAG SE

Η ARAG βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των αυτοκινητιστών

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Ιταλία τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο ασφαλισμένος είχε αντιληφθεί την λήξη της λεγόμενης ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΑΣ και σταματημένος σε περιφερειακό δρόμο, περίμενε να του σταλεί η ανανέωσή της. Η Αστυνομία είδε το φορτηγό και έκανε έλεγχο...

περισσότερα
Αθώωση ένστολου - ασφαλισμένου της ARAG από διπλή πειθαρχική διώξη

Ένστολος ασφαλισμένος της ARAG, υπηρετών στην επαρχία, υπεβλήθη σε πειθαρχικό έλεγχο εκ της Υπηρεσίας του, με την αιτιολογία ότι δεν βρισκόταν στην οικία του, ως όφειλε, κατά τη διάρκεια αναρρωτικής αδείας και με την ταυτόχρονη κοινοποίηση σε αυτόν δύο (2) απευθείας κλήσεων σε απολογία, με ελάχιστη προθεσμία.
ARAG SE
περισσότερα
ARAG SE
Έλληνας φοιτητής στη Γερμανία αντιμέτωπος με το νόμο για παράνομο κατέβασμα (download) ταινιών από το διαδίκτυο.

Πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο στους κύκλους των Ελλήνων φοιτητών στην Γερμανία συζητείται τα τελευταία χρόνια πολύ έντονα. Σχεδόν όλοι τους, όπως εξάλλου η πλειοψηφία των Ελλήνων στην Ελλάδα, κατεβάζουν ταινίες και μουσική από το διαδίκτυο, χωρίς ποτέ να σκεφτεί κανείς εάν αυτό είναι νόμιμο, εάν διώκεται κτλ.
 
περισσότερα
Γνωρίστε μας καλύτερα.. Καλλιόπη Αεράκη (Οικονομικές υπηρεσίες)

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο εργάζομαι στο τμήμα των Οικονομικών υπηρεσίων της ARAG και είμαι ένα από τα νέα μέλη της οικογένειάς της.
ARAG SE
περισσότερα

ARAG SE, Φειδιππίδου 2, 11526 Αθήνα
Τηλ. +30 210-7490800 Fax. +30 210-7710807

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από την ARAG στο email σας;
Ναι, θέλω να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό

Θα χαρούμε να λάβουμε τα σχόλιά σας για το newsletter: newsletter@arag.gr

Επιστροφή στην ιστοσελίδα της ARAG