Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανίζεται σωστά, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.
ARAG WEB

Η ARAG συνεχίζει την κερδοφόρα ανάπτυξη ωφελούμενη από την νέα, ευρωπαϊκή εταιρική δομή.

Ο διεθνής Όμιλος ARAG SE αύξησε το 2013 τις ασφαλιστικές εργασίες κατά 1,4% παρά την ύφεση στην Νότια Ευρώπη. Τα έσοδα από ασφάλιστρα των διεθνών υποκαταστημάτων αυξήθηκαν κατά 5,4% και στην Γερμανία η Νομικής Προστασία για πρώτη φορά τα τελευταία 15 χρόνια σημειώνει αύξηση.

ARAG SE
περισσότερα
ARAG SE

Νέο Πρόγραμμα - ΑΤΟΜΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Τώρα το κλασικό πρόγραμμα της Νομικής Προστασίας Οικογένειας, προσαρμόζεται οικονομικά σε όσους δεν έχουν να καλύψουν προστατευόμενα μέλη, δηλ. σύζυγο και παιδιά. Το οικονομικό αυτό πρόγραμμα παρέχει όλες τις καλύψεις της Νομικής Προστασίας Οικογένειας, προσαρμοσμένες σε ατομικό επίπεδο και ασφαλώς με προνομιακό ασφάλιστρο.

περισσότερα

Εξώδικη αποζημίωση μετά από καραμπόλα φορτηγών στο εξωτερικό.

Πρόκειται για ένα σοβαρό ατύχημα – καραμπόλα- που συνέβη στην Ολλανδία τον Μάιο του 2013. Εμπλεκόμενα ήταν τρία φορτηγά από τρεις διαφορετικές χώρες, ένας εξ αυτών ο ασφαλισμένος της ARAG από την Ελλάδα.

ARAG SE
περισσότερα
ARAG SE

Καταγγελία για μεταφορά απαγορευμένης ουσίας.

Δεν πρόκειται για ιστορία, αλλά για πραγματικότητα, που συνέβη σε Λιμεναρχείο της Κεντρικής Ελλάδας, με κατηγορούμενο έναν υπάλληλο του Λιμεναρχείου. Προβληματισμένος ο εν λόγω υπάλληλος του Λιμεναρχείου, ασφαλισμένος στο πρόγραμμα ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΣΤΟΛΩΝ, επικοινώνησε με την ARAG ζητώντας υποστήριξη σε καταγγελία που έλαβε για μεταφορά ουσιών!

περισσότερα
Άμεση στήριξη σε έγκυο εργαζόμενη σε supermarket.

Ασφαλισμένη της ARAG στο πρόγραμμα της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ Νομικής Προστασίας, διανύουσα τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και εργαζόμενη τα τελευταία 10 έτη ως ταμίας σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ δέχθηκε έντονες πιέσεις και απειλές από το νέο Προϊστάμενο της ούτως ώστε να δηλώσει παραίτηση.  
ARAG SE
περισσότερα
ARAG SE
H ARAG υποστηρίζει το 1ο πανελλήνιο forum Δικηγορικού Επαγγέλματος.

Η Ένωση Ελλήνων Νομικών «e-Θέμις» (μη κερδοσκοπικό σωματείο) διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Forum Δικηγορικού Επαγγέλματος, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 στο Ζάππειο Μέγαρο.
 
περισσότερα
Γνωρίστε το προσωπικό της ARAG.

Ζητήσαμε από τον κύριο Κων/νο Κοντογεώργο, Διευθυντή του τμήματος Πωλήσεων, να μας μιλήσει για τη προσωπική του εμπειρία στην ARAG.
ARAG SE
περισσότερα

ARAG SE, Φειδιππίδου 2, 11526 Αθήνα
Τηλ. +30 210-7490800 Fax. +30 210-7710807

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από την ARAG στο email σας;
Ναι, θέλω να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό

Θα χαρούμε να λάβουμε τα σχόλιά σας για το newsletter: newsletter@arag.gr

Επιστροφή στην ιστοσελίδα της ARAG