ARAG Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη - ΔΩΡΕΑΝ Νομικές Συμβουλές

Νομική Προστασία


Η ARAG Hellas στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική νομική υποστήριξη σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν περιστατικά ασέλγειας και κακοποίησης ανηλίκων.

Για την ανακοίνωση της ARAG πατήστε εδώ: Download

Για τις ημέρες, ώρες και τα τηλέφωνα των δικηγόρων, πατήστε εδώ: Download

Για την παρουσίαση με χρήσιμες συμβουλές ψυχολόγου, πατήστε εδώ: Download

ARAG Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη - ΔΩΡΕΑΝ Νομικές Συμβουλές σε περιστατικά ασέλγειας και κακοποίησης ανηλίκων. Μιλά στο κανάλι μας ο συνεργάτης μας, Χρήστος Καραμανλής. Πατήστε εδώ να δείτε το βίντεο:

Ο όρκος των ιδρυτών της Φιλικής Εταιρίας

Με αφορμή την αυριανή επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και για την συμπλήρωση φέτος 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, αξίζει να σκεφτούμε για ένα λεπτό το εθνικό γεγονός και τη σημασία του.

Πατήστε εδώ: Download

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ARAG

Πατήστε εδώ: Download

Οι δικηγόροι της ARAG μιλούν στην κάμερα

Νομική Προστασία


ARAG ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Νομική Προστασία


Νομική Προστασία χρήστη διαδικτύου (ARAG Cyber Protection)

ARAG CYBER PROTECTION

Ολοκαίνουριο Προϊόν - ARAG Cyber Protection.
Γνωρίζετε τον θόρυβο που γίνεται καιρό τώρα για τις «επιθέσεις» που μπορεί να δεχθεί κάποιος χρήστης του internet. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο κινείται το ανωτέρω πρόγραμμα ασφάλισης που έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Αφορά μόνο σε φυσικά πρόσωπα
 • Εστιάσαμε στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών μέσω internet και στην προσβολή της προσωπικότητας από δόλιες ενέργειες internet
 • Και σε αυτές τις περιπτώσεις καλύπτουμε την αγωγή για την αποζημίωση του ασφαλισμένου καθώς και την υποβολή μήνυσης και παράσταση πολιτικής αγωγής.

Το ασφαλιστικό προϊόν διατείθεται σε ατομικό ή οικογενειακό πακέτο.

Δείτε αναλυτικά τις καλύψεις του προγράμματος εδώ: Download

Η ARAG ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ

 • τις δικηγορικές αμοιβές
 • τα δικαστικά έξοδα
 • τις αποζημιώσεις των δικαστικών επιμελητών
 • τις αποζημιώσεις κλητευθέντων μαρτύρων και διοριζομένων από το δικαστήριο πραγματογνωμόνων
 • την επιδικασθείσα στον αντίδικο δικαστική δαπάνη

ARAG YOUTUBE

Νομική Προστασία ΣμηΕΑ (DRONES) και του ΧΕΙΡΙΣΤΗ αυτών

ARAG DRONES

Η ARAG πρωτοπόρος και ανταποκρινόμενη στις τεχνολογικές εξελίξεις, στις ανάγκες της αγοράς και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την τελευταία νομοθεσία για τα drones δημιούργησε εξειδικευμένο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας για τους ιδιοκτήτες, χειριστές και εκμεταλλευόμενους ΣμηΕΑ ( drones )

 • Τα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (drones) είναι μια σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη με εφαρμογές αλλά και κινδύνους που διατρέχουν όσοι τα χρησιμοποιούν για επαγγελματικούς ή ερασιτεχνικούς λόγους
 • Τα drones είναι ένα χρήσιμο επαγγελματικό ή ψυχαγωγικό εργαλείο που μπορεί να προκαλέσει σε τρίτους υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες ή ακόμη και θάνατο και εγκυμονεί κινδύνους για τους ιδιοκτήτες / χειριστές / εκμεταλλευόμενους για παραπομπή στα ποινικά, διοικητικά δικαστήρια καθώς επίσης για κλήσεις σε απολογίες – έγγραφες εξηγήσεις και πρόστιμα από Υ.Π.Α.
 • Η ασφαλιστική κάλυψη Νομικής Προστασίας και λοιπών ασφαλιστικών κινδύνων από την χρήση ΣμηΕΑ (drones) είναι απαραίτητη

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ARAG - Τηλ. 210-7490800 ή email sales@arag.gr.

Τί λένε οι πελάτες μας

(Αθήνα 14.10.2020)
«Σας ενημερώνω πως έλαβα την επισυναπτόμενη αναφορά και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκρισή σας καθώς και την πληρότητα και σαφήνεια της αναφοράς.»
Κωνσταντίνος K. Κάλυψη - Ν.Π.Υπαλλήλων

(Αθήνα 30.09.2020)
«Σας ενημερώνω ότι οι Εργασίες Βαφής - Συντήρησης - Επισκευής στον τοίχο του κτηρίου μας - στην πλευρά της μεσοτοιχίας που συνορεύει με τον όμορο γείτονα -ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.
Στο σημείο αυτό επιθυμούμε - εγώ ,η σύζυγος και οι κόρες μου - να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την παρέμβαση - συμμετοχή και καθοδήγηση στην διαδικασία ώστε να αντιμετωπίσουμε την αποκατάσταση της ζημιάς - επισκευής στο κτίριο μας.
Με την ευκαιρία επίσης θέλω να σας αναφέρω - επισημάνω - τονίσω όσα διακρίναμε - παρατηρήσαμε όλον αυτόν τον καιρό, σας αφορούν και είναι τα παρακάτω:

 • Επαγγελματική - Επιστημονική Αρτιότητα,
 • Επιδεξιότητα στην χάραξη Στρατηγικής και Τακτικής αντιμετώπισης των Θεμάτων,
 • Ιδιαίτερη Ικανότητα Αναλυτικής Σκέψης , Ταξινόμησης των Δεδομένων και Οργάνωσης - Χειρισμού των Θεμάτων - Προβλημάτων,
 • Επικοινωνιακή Άνεση . Πάντοτε Σαφής , Συγκεκριμένη και Γλαφυρή,
 • Αποτελεσματική με Συνέπεια και Δυναμική στάση - θέση στα θέματα που μας απασχόλησαν,
 • Ήθος, Ευγένεια, Πολιτισμένη Συμπεριφορά.

Επίσης χωρίς υπερβολή θέλω να σας πω - και παρακαλώ δεχθείτε το διότι έχω γνώση και εμπειρία - ότι ο τρόπος με τον οποίο χειρισθήκατε το θέμα που μας απασχόλησε είναι για "Σεμινάριο".»
Βασίλης Π. Κάλυψη - Ν.Π. Οικογενείας

(Αθήνα 28.09.2020)
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε για την διαχείριση του ατυχήματος μου.
Συγκεκριμένα τέλη Απρίλιου με τράκαρε μια νταλίκα με δική του υπαιτιότητα.
Η ARAG κατάφερε να τεκμηριώσει στην άλλη ασφαλιστική εταιρεία την υπαιτιότητα του ασφαλισμένου της με αποτέλεσμα ο οδηγός της νταλίκας να αλλάξει την δήλωση του και να αποζημιωθώ από την δική μου ασφαλιστική μέσω φιλικού διακανονισμού. Σας ευχαριστώ πολύ.»
Αντώνης Α. Κάλυψη - Ν.Π. Οχήματος

(Αθήνα 27.09.2020)
«Με την ολοκλήρωση της υπόθεσης μου και της έγκαιρης χορήγησης βεβαίωσης από τον ΕΟΔΥ ενώ μου το είχαν αποκλείσει, ευχαριστώ πολύ την ομάδα της ARAG, το Νομικό τμήμα, επίσης το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Τ. (Συνεργαζόμενος δικηγόρος) που χειρίστηκε με επιτυχία την υπόθεση μου.»
Ελόνα Σ. Κάλυψη - Ν.Π. Νοσηλευτών

(Αθήνα 11.03.2020)
«Σας ευχαριστώ θερμά για τον επαγγελματισμό σας, την τόσο γρήγορη ανάθεση και κατανόηση του προβλήματος μας.»
Καλλιόπη Μ.  Κάλυψη - Ν.Π. Οικογένειας

(Αθήνα 27.12.2019)
«Ευχαριστούμε την εταιρεία σας για την άμεση εξυπηρέτηση και την αποτελεσματικότητα για την υπόθεση της συζύγου μου.»
Χρήστος Μ.  Κάλυψη - Ν.Π.Υπαλλήλων

(Αθήνα 29.11.2018)
«Ευχαριστώ πολύ την ARAG και ιδιαίτερα, την κυρία Θεοδώρα Λ. και τον κύριο Αθανάσιο Κ. (Συνεργαζόμενος δικηγόρος) που με τον επαγγελματισμό και την εμπειρία που τους διακατέχει, στη βοήθεια που μου παρείχατε ώστε να μου χορηγηθή η άδεια ανατροφής τέκνου που δικαιούμουν απο την υπηρεσία μου.
Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της ARAG.»
Γεώργιος Χ.  Κάλυψη - Ν.Π.Υπαλλήλων

(Αθήνα 15.03.2018)
«Σας ευχαριστώ θερμά για τα ευχάριστα νέα και σας ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες σας.»
Δημήτριος Τ.  Κάλυψη - Ν.Π. Οχήματος

(Αθήνα 29.08.2017)
«Η υπόθεση έληξε με ΑΠΑΛΛΑΓΉ των κατηγοριών προς εμένα. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία καί το αποτέλεσμα.»
Μανώλης Τ.  Κάλυψη - Ν.Π. Υπαλλήλων

(Αθήνα 8.11.2016)
«Επιθυμώ να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που στελεχώνουν και με την εργασία τους δίνουν το κύρος στην ασφαλιστική εταιρεία Arag. Πραγματικά εργαζόμενοι που δίνουν την ψυχή τους να εξυπηρετήσουν τον κάθε ασφαλισμένο τους.
Συγκεκριμένα στις 7.11.2016 επικοινώνησα με την ARAG για συμβουλή για την αγορά ενός smartphone μια μεγάλης εταιρείας που ενώ ήμουν σε εγγύηση αρνήθηκαν στο σέρβις την αντικατάσταση της συσκευής αλλά μόνο για επισκευή συμφώνησαν.
Σε λιγότερο από 2 ώρες η ARAG έδωσε εντολή, ετοιμάστηκε φάκελος και επικοινώνησε με την εξωτερική συνεργάτιδα δικηγόρο κα Ανθή Κ. να αναλάβει την υπόθεση . Η κυρία Ανθή Κ. αμέσως και με email και τηλεφωνικώς επικοινώνησε πάραυτα μαζί μου και παρόλο που δεν κατόρθωσε να με βρει εκείνη την μέρα την επόμενη μέρα με πήρε ξανά τηλέφωνο όπου μιλήσαμε για την υπόθεση και για τι πρέπει να κάνουμε για να πάμε νομικά ώστε να βρω το δίκιο μου σαν καταναλωτής.
Ευχαριστώ και πάλι την ARAG που κάνει τα πάντα για να είμαστε εμείς ικανοποιημένοι. »
Στέφανος Ζ.  Κάλυψη - Ν.Π. Οικογένειας

(Αθήνα 21.02.2016)
«Είμαι ασφαλισμένος στην εταιρία σας στο ειδικό πακέτο για νομική κάλυψη σε πυροσβέστες. Πρόσφατα χρειάστηκα την συνδρομή σας, και ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι θα υπάρχει τόσο άμεση ανταπόκριση από μία ασφαλιστική εταιρία.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση και για την σωστή διαχείριση της υπόθεσής μου, την άμεση εξυπηρέτηση, και την άψογη συνεργασία μας.
Να είστε σίγουροι ότι θα λέω τα καλύτερα για εσάς όπου χρειαστεί!
Σας ευχαριστώ, συνεχίστε έτσι! »
Παναγιώτης Σ.  Κάλυψη - Ν.Π. Πυροσβεστών

(Αθήνα 22.12.2015)
«Επειδή ως υπεύθυνος πολίτης δεν αποφεύγω να καταδικάσω τα κακώς κείμενα που εμπίπτουν σε γνώση μου, αισθάνομαι την ανάγκη, σε κάθε περίπτωση, να επισημάνω και την ικανοποίησή μου, ακόμα και για οφειλόμενες υπηρεσίες, εν προκειμένω για την συμβολή της εταιρείας σας στην διεκπεραίωση της υπόθεσής μου.
Επιθυμώ επίσης να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου και τις ευχαριστίες μου, από την όλη συνεργασία , την παρουσία και την συμβολή της συνεργάτου σας, Δικηγόρου κας Ανθής Γ., (ανεξαρτήτως και πέραν του οφειλομένου καθήκοντος), καθ υπέρβαση των τύπων.»
Κωνσταντίνος Κ.  Κάλυψη - Ν.Π. Οχήματος και Οδηγού

(Αθήνα 10.11.2015)
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την συνεργασία μου με τον δικηγόρο κ Νίκο Α. (Συνεργαζόμενος δικηγόρος). Όπως όλες τις ως τώρα φορές που έχω ζητήσει την νομική βοήθεια του, δια μέσου της εταιρίας σας, έτσι κ αύτη την φορά ήταν ένας υποδειγματικός επαγγελματίας. Μετά από πολύωρες συναντήσεις, και διεξοδική μελέτη της υπόθεσης μου Συνέταξε ένα κατά την άποψη μου υπόμνημα που κάνει τους επαγγελματίες να ξεχωρίζουν από τους ερασιτέχνες. μπράβο του!»
Δημήτρης Β.  Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών

(Αθήνα 15.05.2015)
«Το ΔΣ του σωματείου μας θέλει να σας ευχαριστήσει και να σας συγχαρεί για την άψογη συνεργασία και τις θετικές εκβάσεις σε υποθέσεις που ανέλαβε το Δικηγορικό Γραφείο του κ. Κωνσταντίνου Κ. (Συνεργαζόμενος δικηγόρος). Ευχαριστούμε για υπομνήματα που μας έχει συντάξει κατά καιρούς και τις αμέριστες συμβουλές. Με εκτίμηση το ΔΣ.»
Δ.Σ.  Κάλυψη - Ν.Π. Διοικητικών Συμβουλίων

(Αθήνα 12.03.2015)
«Δια της παρούσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την ARAG για τις υπηρεσίες σας όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με την μειωμένη άδεια ανατροφής που μου χορηγούσε παράνομα το γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου στο οποίο εργάζομαι. Παρακαλώ όπως μεταφέρετε τις θερμές μου ευχαριστίες στην κα Άννα Τ. (Συνεργαζόμενη δικηγόρος), της οποίας οι νομικές συμβουλές ήταν πολύτιμες. Η κα Άννα Τ. ήταν άριστη γνώστης του αντικειμένου, προσιτή, φιλική και ευγενική σε όλες μας τις συνομιλίες. Τέλος, το κείμενο που η ίδια συνέταξε με κόπο, οδήγησε στη δικαίωση μου. Σας ευχαριστώ θερμά!»
Παντελής Σ.  Κάλυψη - Ν.Π. Νοσηλευτών

(Αθήνα 24.02.2015)
«Θα ήθελα εξ αρχής να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση σας στο πρόβλημα μου και την ταχύτατη κινητοποίηση των ενεργειών σας προς επίλυση του. Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να συνεργαστούμε εκ νέου στο μέλλον.Σας ευχαριστώ θερμά.»
Θεμιστοκλής Π.  Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών

(Εύβοια 04.11.2014)
«Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και για το ενδιαφέρον που δείξατε και για το πολύ καλό υπόμνημα.»
Ελευθέριος Χ.  Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών

(Αθήνα 29.10.2014)
«Θέλω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Ασφαλιστική ARAG και τούς ανθρώπους της , που εργάζονται με ακατάπαυστο ρυθμό προκειμένου να ακούσουν και να βοηθήσουν να επιλυθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα μας προκύψουν. Αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους θα τους ονομάσω φίλους. Τους λέω φίλους γιατί , ο φίλος πάντοτε είναι δίπλα σου στην ανάγκη σου να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει όταν τον χρειαστείς. Έτσι λοιπόν στα τουλάχιστον δέκα χρόνια που είσαστε δίπλα μου , με στηρίξατε και με βοηθήσατε όταν σας χρειάστηκα.
Ευχαριστώ λοιπόν στο τμήμα ζημιών που ακούραστα όσες φορές, (που δεν είναι και λίγες ) έστω και για μια μικρή νομική συμβουλή που ζήτησα πάντοτε με καθοδήγησαν και μου φερθήκαν σαν να ήμουν δικός τους άνθρωπος και όχι ένας ξένος. Αυτό συνέβαινε και στις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες και στις επισκέψεις μου στα γραφεία της εταιρείας.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο που μου σύστησε η εταιρεία, τον Κύριο Παναγιώτη Κ. (συνεργάτης δικηγόρος) και που έχει αναλάβει τις υποθέσεις μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ για τις πόσες ώρες έχουμε περάσει στο γραφείο του προκειμένου να μας στηρίξει με τον επαγγελματισμό του και την γνώση του, και να φέρει σε ευμενές πέρας τις υποθέσεις μας και για το ταλέντο που έχει να σκέφτεται δέκα κινήσεις μπροστά σαν να παίζει σκάκι.
Κλείνοντας θα πω ότι όταν η Εταιρεία ARAG έχει τέτοιους συνεργάτες που την τιμούν. Θα είναι πάντοτε στην καρδιά μας. »
Στέφανος Ζ.  Κάλυψη - Ν.Π. Οικογένειας & Οχήματος – Διαχείριση Πολυκατοικιών

(Αθήνα 22.09.2014)
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για το σύνολο της διαχείρισης και της ανταπόκρισης που μου παρείχατε έως τώρα στην υπόθεση για την οποία σας ενόχλησα. Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να αποδοθεί στον αξιότιμο κύριο Α.(συνεργαζόμενος δικηγόρος), άνθρωπο με εξέχουσα επαγγελματική διάθεση και λαμπρό νομικό, εντύπωση που αποκομίζει κάποιος από την έναρξη της επαγγελματικής σχέσης μαζί του. Ειλικρινά σας δηλώνω απερίφραστα με μεγάλη μου έκπληξη τον εναγκαλισμό που "βρήκαν" οι απορίες μου και οι προβληματισμοί μου στο πρόσωπό του. Περιττό να σας διατυπώσω ότι η νομική καθοδήγηση που μου παρείχε επ'ουδενί δεν ταυτιζόταν ως σχέση ανάμεσα σε Πελάτη και Δικηγόρο, αλλά άγγιζε ένα επίπεδο σχέσης ανάμεσα σε συνοδοιπόρο του δικαίου και φίλο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!»
Απόστολος Τ.   Κάλυψη - Ν.Π. Οικογενείας

(Φλώρινα 20.07.2014)
Σχετικά με την αξιολόγηση του προσωπικού των Δημοσίων Υπηρεσιών.
«Ευχαριστούμε πολύ για το πνεύμα αλληλεγγύης και την ανταπόκρισή σας.»
Παναγιώτης Π.  Κάλυψη - Ν.Π. Δασολόγων-Δασοπόνων-Δασοφυλάκων

(Αθήνα 06.06.2014)
«Αρχικά να σας ευχαριστήσω για την ταχύτητα αλλά και ακρίβεια της συνεργασία μας. Απλά κερδίσατε έναν ακόμη πιστό πελάτη. Με συνεργάτες όπως εσείς (συνεργαζόμενος δικηγόρος) η ARAG θα υπερέχει. Ευχαριστώ θερμά.»
Γεώργιος Μ.  Συνταξιούχος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής

(Αθήνα 18.02.2014)
«Ευχαριστώ πολύ για την άμεση και τέλεια εξυπηρέτησή σας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!»
Σεραφείμ Μ.  Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών Υπαλλήλων

(Αθήνα 03.10.2013)
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άμεση εξυπηρέτηση σας και την άψογη συνεργασία. Να γνωρίζετε ότι ο Κύριος Α.(συνεργαζόμενος δικηγόρος) είναι ένας άψογος επαγγελματίας και πάνω απ όλα άνθρωπος. Απλά θέλω να γνωρίζετε ότι τα πράγματα έξω για εμάς είναι παρά πολύ δύσκολα..»
Αντώνης Κ. (Αστυνομικός) Κάλυψη - Ν.Π. Αστυνομικών Υπαλλήλων

(Αθήνα 29.10.2013)
«Ύστερα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και τις κατευθύνσεις που μου δώσατε τελικά το ζήτημα που είχε ανακύψει στην εργασία μου, θεωρείται προς το παρόν ότι έχει τελειώσει. Οι κατευθύνσεις που μου δώσατε ήταν στοχευμένες, έτσι ώστε να μην μπορούν να αντικρούσουν τα επιχειρήματα που τους έθετα. Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας και οι προτροπές σας ήταν πολύτιμες.»
Δημήτριος Γκ. (Στρατιωτικός) Κάλυψη - Ν.Π. Στρατιωτικών
περισσότερα

 
Συντομεύσεις