Η Εταιρία

Λίγα λόγια για τη διαδρομή μας.

Η ΑRAG είναι η μεγάλη ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρία Νομικής Προστασίας στην Ευρώπη με έδρα το Ντίσελντορφ. Ιδρύθηκε το 1935 από τον δικηγόρο Heinrich Fassbender. Ως εξειδικευμένη ασφαλιστική εταιρία, σκοπό έχει να διευκολύνει την πρόσβαση του πολίτη στην δικαιοσύνη, απαλλάσσοντας τον από την πληρωμή όλων των δικαστικών δαπανημάτων.

Η ραγδαία ανάπτυξη των εργασιών και η αύξηση της επικοινωνίας μεταξύ των λαών, δημιούργησε την ανάγκη για επέκταση της δραστηριότητας και σε άλλες χώρες.
Σήμερα αντιπροσωπεύεται με θυγατρικές εταιρίες και υποκαταστήματα σε 14 ευρωπαϊκές χώρες και στις Η.Π.Α. Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχει γραφεία διακανονισμού αλλά και ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων δικηγόρων για την άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της, όχι μόνο σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Συνέχεια...

Η Φιλοσοφία μας

Beschreibung

Με πάνω από 35 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη ασφαλισμένων και συνεργατών. Ανταποδίδουμε την τιμή αυτή με την δέσμευση μας να είμαστε πάντοτε δίπλα τους χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.
ARAG: Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ανεξάρτητος συνεργάτης για το δίκαιο και την προστασία.

ARAG Essentials

Beschreibung

Τα ARAG Essentials είναι η κατεύθυνση για όλο τον όμιλο ARAG. Αναλύεται στην τριάδα Όραμα – Εταιρική - Aποστολή - Αξίες και περιγράφουν το χαρακτήρα της εταιρίας μας και τους κοινούς στόχους με τους οποίους οι υπάλληλοι της ARAG, διοικητικό προσωπικό και ηγεσία δεσμεύονται. Ακόμα, τα ARAG Essentials, είναι το κορυφαίο σημείο αναφοράς σε μια αγορά που διαρκώς μεταβάλλεται και ταυτόχρονα αποτελούν καθοδήγηση για τις σκέψεις και πράξεις στην καθημερινότητα της εργασίας μας. Για να πετύχουμε στην κοινή μας προσπάθεια είναι σημαντικό να τα ενσωματώσουμε στην καθημερινή μας πρακτική.

 
Συντομεύσεις