Η Εταιρία

Λίγα λόγια για τη διαδρομή μας.

Η ΑRAG είναι η μεγάλη ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρία Νομικής Προστασίας στην Ευρώπη με έδρα το Ντίσελντορφ. Ιδρύθηκε το 1935 από τον δικηγόρο Heinrich Fassbender. Ως εξειδικευμένη ασφαλιστική εταιρία, σκοπό έχει να διευκολύνει την πρόσβαση του πολίτη στην δικαιοσύνη, απαλλάσσοντας τον από την πληρωμή όλων των δικαστικών δαπανημάτων.

Η ραγδαία ανάπτυξη των εργασιών και η αύξηση της επικοινωνίας μεταξύ των λαών, δημιούργησε την ανάγκη για επέκταση της δραστηριότητας και σε άλλες χώρες.

Σήμερα αντιπροσωπεύεται με θυγατρικές εταιρίες και υποκαταστήματα σε 14 ευρωπαϊκές χώρες και στις Η.Π.Α. Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχει γραφεία διακανονισμού αλλά και ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων δικηγόρων για την άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της, όχι μόνο σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Πέραν αυτών η ARAG Γερμανίας επεκτάθηκε και ίδρυσε αυτόνομες και ανεξάρτητες εταιρίες και σε άλλους κλάδους, όπως στη ζωή, στην ασθένεια και στις γενικές ασφαλίσεις, έτσι ώστε η προσφορά του ομίλου της ARAG περιλαμβάνει όλους τους βασικούς κλάδους ασφάλισης. Είναι δε, η υπ' αριθμ. 1 στις ασφαλίσεις των Σπόρ στην Γερμανία με 13 εκατ. μέλη αθλητικών σωματείων και ενώσεων.

Στην Ελλάδα η ARAG, είναι αναγνωρίσιμη δύναμη αφού πρωταγωνιστεί στη ασφαλιστική αγορά από το 1972 ασχολούμενη αποκλειστικά και εξειδικευμένα με τον κλάδο της Νομικής Προστασίας. Σε εμάς η εντιμότητα, η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα, χωρίς τεχνάσματα και συγκρούσεις συμφερόντων, αποτελούν βασικές αρχές που κάνουν τους πελάτες μας να λένε "έχω ARAG" και όχι μια ακόμα εταιρία Νομικής Προστασίας. Αρχή...

Η Φιλοσοφία μας

Beschreibung

Με πάνω από 35 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη ασφαλισμένων και συνεργατών. Ανταποδίδουμε την τιμή αυτή με την δέσμευση μας να είμαστε πάντοτε δίπλα τους χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.
ARAG: Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ανεξάρτητος συνεργάτης για το δίκαιο και την προστασία.

ARAG Essentials

Beschreibung

Τα ARAG Essentials είναι η κατεύθυνση για όλο τον όμιλο ARAG. Αναλύεται στην τριάδα Όραμα – Εταιρική - Aποστολή - Αξίες και περιγράφουν το χαρακτήρα της εταιρίας μας και τους κοινούς στόχους με τους οποίους οι υπάλληλοι της ARAG, διοικητικό προσωπικό και ηγεσία δεσμεύονται. Ακόμα, τα ARAG Essentials, είναι το κορυφαίο σημείο αναφοράς σε μια αγορά που διαρκώς μεταβάλλεται και ταυτόχρονα αποτελούν καθοδήγηση για τις σκέψεις και πράξεις στην καθημερινότητα της εργασίας μας. Για να πετύχουμε στην κοινή μας προσπάθεια είναι σημαντικό να τα ενσωματώσουμε στην καθημερινή μας πρακτική.

 
Συντομεύσεις