Τα Πλεονεκτήματά μας

Είμαστε ειδικοί

Εμείς ασχολούμαστε αποκλειστικά και εξειδικευμένα με την Νομική Προστασία και ξέρουμε τον κλάδο καλύτερα. Η Νομική Προστασία δεν είναι για εμάς πάρεργο ή τέχνασμα, όπως δηλαδή γίνεται με τις εταιρείες εκείνες που μαζί με την αστική ευθύνη των αυτοκινήτων βάζουν και την Νομική Προστασία, εν αγνοία των ενδιαφερομένων, με την μορφή ενός πακέτου.

Είμαστε ανεξάρτητοι

Σε εμάς δεν υφίσταται σύγκρουση συμφερόντων που υπάρχει όταν μία εταιρία αστικής ευθύνης προσφέρει μαζί και την Νομική Προστασία. Γιατί π.χ. να σας υπερασπισθεί σωστά σε ένα ποινικό δικαστήριο, όταν από την δική σας καταδίκη ενδέχεται να πληρώσει λιγότερη αποζημίωση σε κάποιον άλλο;

Είμαστε διεθνείς

Ο όμιλος των εταιριών της ARAG με παρουσία σ ’όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και στις ΗΠΑ, σημαίνει για τον ασφαλισμένο της, διεθνή εμπειρία, δοκιμασμένη οργάνωση, διεθνές δίκτυο δικηγόρων, υψηλά standards ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Είμαστε φιλικοί

Μ’ ένα απλό τηλεφώνημα ο ασφαλισμένος μας μπορεί να δηλώσει την υπόθεσή του, να συζητήσει τις δυσκολίες της, να πάρει συμβουλές και οδηγίες. Ξέρει πάντα ποιός χειρίζεται το φάκελο του και με ποιόν θα συζητά την εξέλιξη της κάθε υπόθεσης.

Είμαστε απλά καλοί και αποτελεσματικοί

Με 75 χρόνια δοκιμασμένη εμπειρία στην Ευρώπη και σε πάνω από 35 χρόνια πρωταγωνιστικής παρουσίας στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι να ακούμε τους ασφαλισμένους μας να λένε «Εγώ έχω ARAG» και όχι μία ακόμα εταιρία Νομικής Προστασίας.

 
Συντομεύσεις