Τα Πλεονεκτήματά μας

 

Το 1993 που ξεκίνησα τη συνεργασία μου με την Εταιρία σας από τα πρώτα ασφαλιστήρια που σύναψα ήταν τα δικά μου (Ε.Ι.Χ /οικογενειακή και επαγγελματική νομική προστασία). Δε σας κρύβω εδώ ότι τότε ούτε για μια στιγμή δεν φαντάστηκα πόσο αναγκαία και απαραίτητα θα αποδεικνυόταν σε μένα.
Πίστευα στην αξία και τη χρησιμότητα της ασφάλισης νομικής προστασίας και αυτό συνεχώς το επιβεβαίωνε σειρά υποθέσεων πελατών μου, οι οποίοι κάνοντας χρήση του συμβολαίου τους έβλεπαν να δικαιώνονται και να αποζημιώνονται σε υποθέσεις δύσκολες. Όταν ένιωθαν μόνοι και ανυπεράσπιστοι στο άδικο που είχαν να αντιμετωπίσουν, πάντα ένας εξειδικευμένος άνθρωπος της ARAG ήταν δίπλα τους μέχρι την πλήρη δικαίωσή τους.
Σήμερα όμως θέλω να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία και να εκφράσω την ικανοποίηση μου και την μεγάλη μου ευχαρίστηση σε όλους εσάς τους Ανθρώπους της ARAG και να σας συγχαρώ για τους εξειδικευμένους δικηγόρους σας. Κάθε φορά που σας χρειάστηκα με αντιμετωπίσατε σαν μέλος της οικογένειάς σας, σταθήκατε δίπλα μου κάνοντας ακόμα και τα αδύνατα ναι γίνονται δυνατά . Ποιόν να πρωτοσκεφτώ, τον κο Δημήτρη Τσεκούρα, τον κο Κώστα Κοντογεώργο, τον κο Βασίλη Μπάλα; Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που με σοβαρότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα και πάνω απ’ όλα με ανθρωπιά σταθήκατε δίπλα μου μέχρι σήμερα.
Δια μέσου υμών θέλω να καταθέσω τις ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου στο δικηγόρο κο Ν. Α. Πραγματικά δεν βρίσκω λόγια να εκφράζουν τον άψογο επαγγελματισμό του, την πλήρη κατάρτησή του, την δυναμική παρουσία του στα έδρανα του δικαστηρίου τις εύστοχες και απόλυτα τεκμηριωμένες παρεμβάσεις του καθώς και το διαπιστωμένο από εμένα κατά τη διάρκεια της δίκης σεβασμό στο πρόσωπό του από στους δικαστές. Συγχαρητήρια για την επάξια εκπροσώπηση της εταιρείας σας.
Από το 2011 που με εντολή σας ανέλαβε να σταθεί δίπλα μου ως δικηγόρος στην υπόθεσή μου που αφορούσε υπαλληλική διαφορά στο γραφείο μου, το έπραξε αγγίζοντας τα όρια της τελειότητας. Με πολύ δουλειά και χωρίς φειδώ στο χρόνο του, αν λάβει κάποιος υπ’ όψη του ότι η δίκη είχε αρκετές αναβολές και κάθε φορά πέραν από τις ώρες της παράστασης του στο δικαστήριο, είχαμε αλλεπάλληλες συναντήσεις στο γραφείο του πριν από κάθε αναμενόμενη εκδίκαση. Χθες καταλήξαμε στις 16.00μμ να έχουμε το ποθητό αποτέλεσμα χάρη στην διορατικότητα του και τις μελετημένες ενέργειες του.
Στη δίκη αυτή μου έγινε πλήρως αντιληπτό ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων δεν πρέπει να γίνεται εμπειρικά αλλά χρειάζεται εξαρχής την υποστήριξη εξειδικευμένων δικηγόρων που μόνο η ARAG ξέρει να διαλέγει και εκείνοι να τη εκπροσωπούν με τρόπο υποδειγματικό που περιποιεί τιμή στην ίδια.

Ευγενία Σ. (Πρακτορείο Ασφαλειών - Αθήνα 16.10.2013)

Ύστερα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και τις κατευθύνσεις που μου δώσατε τελικά το ζήτημα που είχε ανακύψει στην εργασία μου, θεωρείται προς το παρόν ότι έχει τελειώσει. Οι κατευθύνσεις που μου δώσατε ήταν στοχευμένες, έτσι ώστε να μην μπορούν να αντικρούσουν τα επιχειρήματα που τους έθετα. Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας και οι προτροπές σας ήταν πολύτιμες.

Δημήτριος ΓΚ. (Στρατιωτικός - Αθήνα 29.10.2013)

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άμεση εξυπηρέτηση σας και την άψογη συνεργασία. Να γνωρίζετε ότι ο Κύριος Α.(συνεργαζόμενος δικηγόρος) είναι ένας άψογος επαγγελματίας και πάνω απ όλα άνθρωπος. Απλά θέλω να γνωρίζετε ότι τα πράγματα έξω για εμάς είναι παρά πολύ δύσκολα...

Αντώνης Κ. (Αστυνομικός - Αθήνα 03.10.2013)

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρείας της οποίας έχω την τύχη να είμαι πελάτης σας, για τις υπηρεσίες που μου προσέφερε κατά την Δικαστική μου διαμάχη με την Υπηρεσία μου για την Άδεια ανατροφής τέκνου. Θα ήθελα μέσω αυτής της επιστολής να σας συγχαρώ για την επιλογή των συνεργατών σας, για τον επαγγελματισμό τη συνέπεια και το ήθος σας, στοιχεία που απουσιάζουν εντελώς από τις μέρες μας και ιδιαίτερα για την συνεργάτη σας Δικηγόρο η οποία ανέλαβε την υπόθεσή μου και την έφερε εις πέρας.
Σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι να συνεχίσετε να προσφέρετε.

Ιωάννης Λ. (Λάρισα 20.02.2013)

Ονομάζομαι Παναγιώτης Ν. και είχα απευθυνθεί σε εσάς για ένα ερώτημα που είχα όσο αφορά τα συνταξιοδοτικά μου και την είχατε αναθέσει στην δικηγόρο σας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και εσάς και να μεταβιβάσετε τις ευχαριστίες μου σε εκείνη. Με βοήθησε πάρα πολύ με το θέμα μου, ήταν φιλική μαζί μου και με μεγάλη υπομονή.

Παναγιώτης Ν. (Αθήνα 29.09.2010)

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την βοήθεια που προσφέρατε στην υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος μου και να σας συγχαρώ για τον άψογο επαγγελματισμό και το ήθος που σας διακρίνει.

Ιωάννης Π. & Χριστίνα Α. (Χαλάνδρι 8.11.2008)

Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά, γιατί όλα αυτά τα χρόνια που είμαι συνδρομητής σας, είσαστε δίπλα μου σε ότι κι αν μου έχει συμβεί. Κάποιες φορές θελήσαμε νομικές συμβουλές, ενημερώσεις και κάποιες άλλες χρειάστηκε οι υποθέσεις μας να φτάσουν στην δικαιοσύνη. Πάντοτε η έκβαση της κάθε υπόθεσης ήταν θετική και η παρέμβαση από την εταιρία σας άμεση και αποτελεσματική. Σας ευχαριστώ όλους θερμά.

Αννα Π. (Αθήνα 16.2.2006)

Θα ήθελα με την επιστολή αυτή να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για το προσωπικό που απαρτίζει την εταιρία που διευθύνετε. Η συμπεριφορά τους είναι άκρως επαγγελματική και παράλληλα ανθρώπινη. Προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη τιμή που πλαισιώνομαι από τη καταξιωμένη εταιρία σας, ευχαριστώ για την μέχρι τώρα αντιμετώπιση του προβλήματός μου και εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και το προσωπικό σας, υγεία, την πραγματοποίηση των στόχων σας και των επιθυμιών σας.

Χρήστος Κ. (Αθήνα 27.6.2005)

Χθες, εισέπραξα το αντίτιμο της επιταγής, η οποία αφορούσε την αποζημίωση του κλαπέντος αυτοκίνητο μου. Με την παρούσα, θέλω να ευχαριστήσω την ARAG για την αρωγή της, η οποία είχε αποτέλεσμα την αίσια κατάληξη της υποθέσεώς μου.

Νικόλαος Μ. (Δραπετσώνα 7.6.2005)

Είμαστε ασφαλισμένοι στην ARAG και δυστυχώς είχαμε κάποιο ατύχημα το 2003. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την χαρά μας για την πολύ θετική έκβαση της υπόθεσής μας από το τροχαίο ατύχημα που είχαμε άλλα επίσης τις ευχαριστίες μας για την διαθεσιμότητα και την εξυπηρέτηση που τόσο καιρό μας παρείχε η ARAG.

Μαρία & Νικόλαος Γ. (Αθήνα 20.5.2005)

 
Συντομεύσεις