Εταιρικά Νέα

Συνεργασία ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ – ARAG στη Νομική Προστασία

Την 1/2/2010 μέσα σε ιδιαιτέρως θερμό κλίμα οι παραπάνω εταιρίες υπέγραψαν σύμβαση αντασφάλισης στον κλάδο της Νομικής Προστασίας . Η συνεργασία των δυο εταιριών δεν είναι καινούργια αφού η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ασφαλίζει από καιρό τους πελάτες της στο δύσκολο χώρο των διεθνών μεταφορών (TIR) για Νομική Προστασία στην ARAG.

Με την νέα σύμβαση αντασφάλισης η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ αντασφαλίζει τους ασφαλισμένους της στην ARAG για Νομική Προστασία σε χώρους εκτός αυτοκίνητων όπως είναι η νομική προστασία Οικογένειας, Διαμεσολαβούντων, Ιατρών, Φαρμακοποιών, Σκαφών, κλπ.

Η εξειδικευμένη γνώση, η διεθνής οργάνωση και τα υψηλά standards ποιότητας και εξυπηρέτησης της ARAG στην Νομική Προστασία εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση στους ασφαλισμένους αλλά και συνεργάτες της.

Την σύμβαση υπέγραψε εκ μέρους της ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ ο Αντιπρόεδρος κ. Παύλος Κασκαρέλης και από ARAG ο Νόμιμος Αντιπρόσωπος κ. Θεοδ. Αποστολόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής κ. Δημ. Τσεκούρας. Παρόντες ήταν από την ΥΔΡΟΓΕΙΟ ο Τεχνικός Δ/της κ. Ιων. Κουταλιανός και από την ARAG ο Δ/της Πωλήσεων κ. Κων/νος Κοντογεώργος και ο Υπεύθυνος Marketing κ. Νικ. Αποστολόπουλος.

 
Συντομεύσεις