idite na glavni sadržaj idite na pretraživanje idite na stranicu za kontakte idite na mapu stranice

Τι λένε οι πελάτες μας

Πελάτη μας: Θανάσης Β.

Ν.Π. Οχήματος
«Σχετικα με ένα θέμα που δημιουργήθηκε για ατύχημα που έγινε στις 10/03/24 και μετά από την εξυπηρέτηση σας. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την αμεσότητα σας.Θεωρώ ότι η αμεσότητα σας είναι προτέρημα στις εργασίες μας.»

Πελάτη μας: Δάνος Στ.

Ν.Π. Πυροσβεστών
«Μόλις έκανα την πληρωμή του συμβολαίου. Προχθές ζήτησα πάλι την νομική βοήθεια του κ.Χρήστου Ρ. (συνεργάτης Δικηγόρος). Πιο γρήγορος και από την Πυροσβεστική....
Την καλημέρα μου και την εκτίμησή μου στην ομάδα σας. Προχωράμε μπροστά και οι υπόλοιποι ακολουθούν.»

Πελάτη μας: Κωνσταντίνος Π.

Ν.Π. Οχήματος & Οικογένειας
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ARAG για τον επαγγελματισμό και την ανθρωπιά που έδειξε σε έκκληση δική μου για παροχή νομικών συμβουλών για δανειακή μου υποχρέωση.»

Πελάτη μας: Εμμανουήλ Μ.

Ν.Π. Πυροσβεστών
«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον συνεργάτη σας Δικηγόρο Χρήστο Ρ. για την ευαισθησία, το ήθος και τον επαγγελματισμό του και για την συνεχόμενη υπεράσπισή του σε υπόθεση που με ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό υπηρεσιακά, στάθηκε δίπλα μου, καταρτισμένος και συνεπέστατος στον όρκο που έχει δώσει ως Νομικός και πιστεύω πως ασκεί με το καλύτερο τρόπο το καθήκον ως γνώστης της Νομοθεσίας του Π.Σ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και σας προσωπικά ως ARAG για τις ενέργειες σας ώστε να επιλυθεί άμεσα η υπόθεσή μου. »

Πελάτη μας: Ελένη Τσ.

Ν.Π. Οχήματος
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημά που αντιμετωπίζω καθώς επίσης για την ευγένεια σας και την καλοσύνη σας.»

Πελάτη μας: Λεωνίδας Λ.

Ν.Π. Πυροσβεστών
«Θα θέλα να ευχαριστήσω την εταιρεία ARAG για τους δύο εξαιρετικούς συνεργάτες που έχετε τον κύριο Χρήστο Ρ. (συνεργάτης Δικηγόρος) και τον κύριο Σπύρο Ι. (συνεργάτης ασφ.πράκτορας).
Διότι ο κύριος Χρήστος με βοήθησε σε νομικά υπηρεσιακά θέματα τα οποία δεν χρειάστηκε να λάβουν σοβαρές διαστάσεις. Ενώ, ο κύριος Σπύρος ήταν η αιτία που γνώρισα τον κύριο Χρήστο.
Και έτσι κινηθήκαμε ως ομάδα όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των υποθεσεων μου. Γιατί η επιτυχία μιας υπόθεσης είναι να την λύσεις σύντομα και αποτελεσματικά χωρίς να χάνεις άσκοπο χρόνο και ενέργεια.»

Πελάτη μας: Δημήτριος Γ.

Ν.Π. Οχήματος
«Σας ενημερώνω ότι η επιλογή σας να αναθέσετε την υπόθεσή μου σε συνεργάτη δικηγόρο σας υπήρξε εξαιρετική και ανεξάρτητα του γεγονότος ότι οδήγησε σε επιτυχή έκβαση, πρέπει να επισημάνω το ενδιαφέρον και την επιμέλεια που επέδειξε για την υπόθεσή μου και τον οποίο και ευχαριστώ δια της παρούσης.»

Πελάτη μας: Νεκτάριος Κ.

Ειδική Ν.Π. Επιτηδευματιών & Ελ. Επαγγελματιών
«Θα ηθελα να σας ευχαριστήσω για την αμέριστη βοήθεια που είχα από τον συνεργάτη σας δικηγόρο σχετικά με την υπόθεση μου.Έδειξε ιδιαίτερο ζήλο και πραγματοποίησε ενδελεχή έρευνα. Ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τους άλλους δικηγόρους και μαζί μου. Σας ευχαριστώ πολύ που του αναθέσατε την υπόθεση μου.»

Πελάτη μας: Ιωάννης Χ.

Ατομική Ν.Π.
«Ευχαριστώ πολύ και για την επίσημη μορφή ενημερώσεως. Εκτιμώ ιδιαιτέρως τη στάση σας και την κατανόηση που επιδείξατε και ευελπιστώ ότι θα καταστεί δυνατό να το ανταποδώσω και εμπράκτως, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά την ευαρέσκειά μου προς την εταιρεία σας.»

Πελάτη μας: Αναστάσιος Μ.

Ν.Π. Πυροσβεστών
«Μετά την αποστολή της υπηρεσιακής αναφοράς που μου συντάξατε στην υπηρεσία μου, έλαβα απάντηση όπως ακριβώς γνωμοδοτήσατε, με θετική εξέλιξη! Ευχαριστώ πολύ.»

Πελάτη μας: Αικατερίνη Τ.

Ν.Π. Στρατιωτικών
«Σήμερα έμαθα απο το μεταθέσεων ότι το αίτημα μου θα ικανοποιηθεί 100%! Ευχαριστώ για τη βοήθεια και την άψογη εξυπηρέτηση.»

Πελάτη μας: Γιάννης Μ.

Ν.Π. Οχήματος
«Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση σας. Εγώ και η κόρη μου νιώθουμε βαθιά εκτίμηση για την συμβολή σας στην επίλυση του θέματος που μας απασχόλησε αρκετό καιρό.»

Πελάτη μας: Βύρων Α.

Ν.Π. Οχήματος
«Τελικά έλαβα και χρήματα για το εργασιακό σκέλος. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλο το ενδιαφέρον και τον επαγγελματισμό σας.»

Πελάτη μας: Σπύρος Κ.

Ν.Π. Πυροσβεστών
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κατόπιν της αίτησης που συνέταξε ο δικηγόρος και συνεργάτης σας, η μετακίνησή μου ως προς την υπηρεσία προτίμησης ηταν επιτυχής, και τώρα ήδη βρίσκομαι στην υπηρεσία επιλογής μου και συμφερόντων μου. Σας ευχαριστώ εγκάρδια για την συνεργασία σας και βοήθειά σας!! »

Πελάτη μας: Λεωνίδας Κ.

Ν.Π. Αστυνομικών
«Θέλω να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου στον δικηγόρο της εταιρίας σας για τον άψογο επαγγελματισμό του και την επιτυχή υπεράσπιση του σε υπόθεση που με ταλαιπωρούσε χρόνια στο πειθαρχικό συμβούλιο της Υπηρεσίας μου.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και εσάς, την ίδια την ARAG για όλες τις ενέργειες και για την αμεσότητα που χειριστήκατε την υπόθεσή μου, καθώς και τις πρωτοβουλίες που πήρατε για την άμεση επίλυσή της.»

Πελάτη μας: Δημήτρης Π.

Ν.Π. Οχήματος
«Σας ευχαριστώ για την μεθοδικότητα και την συνέπεια με την οποία διαχειριστήκατε την υπόθεσή μου. Το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου μου λήγει τέλος του μήνα. Χάρη στις ενέργειές σας το επόμενο συμβόλαιο μου θα έχει Νομική Προστασία στης ARAG!»

Πελάτη μας: Μαρία Σ.

Ν.Π. Οχήματος
«Ευχαριστούμε ειλικρινά πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας και την επιτυχή ολοκλήρωση του αιτήματος μας!»

Πελάτη μας: Μιλτιάδης Μ.

Ν.Π. Ιατρών
«Θα ήθελα να αναφέρω ότι ο (συνεργαζόμενος δικηγόρος) με βοήθησε πολύ κατά την διάρκεια όλων των διαδικασιών, μου εξήγησε τα πάντα αναλυτικά και μου έδειξε και τους σχετικούς νόμους πάνω στους οποίους βασισαμε τις ενέργειες μας.»

Πελάτης μας: Παναγιώτα E.

Ν.Π. Νοσηλευτών
«Πρώτα από όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για όλες τις ενέργειες που κάνατε ως Arag για την υπόθεση μου, καθώς και της συνεργάτιδας σας που με εκπροσώπησε στο Διοικητικό εφετείο και για την επιτυχή έκβασης της υπόθεσής μου.»

Πελάτης μας: Θεόδωρος Μ.

Ν.Π. Οχήματος & Οικογένειας
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ARAG για τις υπηρεσίες που μου προφέρατε σε μια υπόθεση που με ταλαιπωρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ενδιαφέρον και η επαγγελματική σας επάρκεια είναι αξιέπαινη.
Σας ευχαριστώ.»

Πελάτης μας: Απόστολος Π.

Ν.Π. Οχήματος
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αμεσότητα που χειριστήκατε την υπόθεσή μου, την άψογη ενημέρωση που μου κάνατε και τις πρωτοβουλίες που πήρατε για την πιθανή άμεση επίλυσή της. Αποδείξατε ότι η επιλογή μου για Νομική Προστασία ήταν σωστή!»

Πελάτης μας: Κωνσταντίνος K.

Ν.Π.Υπαλλήλων
«Σας ενημερώνω πως έλαβα την επισυναπτόμενη αναφορά και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκρισή σας καθώς και την πληρότητα και σαφήνεια της αναφοράς.»

Πελάτης μας: Θεμιστοκλής Π.

Ν.Π. Αστυνομικών
«θα ήθελα εξ' αρχής να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση σας στο πρόβλημά μου και την ταχύτατη κινητοποίηση των ενεργειών σας προς επίλυση του. Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να συνεργαστούμε εκ νέου στο μέλλον.»

Πελάτης μας: Χρήστος Μ.

Ν.Π.Υπαλλήλων
«ευχαριστούμε την εταιρεία σας για την άμεση εξυπηρέτηση και την αποτελεσματικότητα για την υπόθεση της συζύγου μου.»

Πελάτης μας: Στεφανία Π.

Ν.Π. Οχήματος
«σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη την προσπάθειά σας και την ενέργεια που καταναλώσατε για να λυθεί η υπόθεσή μου.
Σας ευχαριστώ και πάλι, είστε εξαιρετικοί.»

Είμαστε κοντά σας

Αθήνα

Φειδιππίδου 2, 11526
Τηλέφωνο: 210-7490800
Email: info@ARAG.gr

Θεσσαλονίκη

Μοναστηρίου 93Α, 54627
Τηλέφωνο: 2310-520720
Email:thessaloniki@ARAG.gr

Πάτρα

Αγίου Ανδρέα 69, 26221
Τηλέφωνο: 2610-275211
Email: patra@ARAG.gr